Mek Zumbie 2k18 Giveaway

14:28:00

Assalamualaikum
Bismillah

Hai
Dalam banyak-banyak hadiah dalam list tu, yg semua pun nice-nice jugak (walaupun banyak barang perempuan hehehe), aku paling berkenan beg pouch tu(sebab tu je macam untuk lelaki heheh). Nak pilih novel, minat membaca aku dah semakin sirna, jadi aku pilih selain novel lah.

haa beg nii
Tapi, kalau tak dapat ni, aku ingat nak bagi kakak aku blouse. Sebab haritu masa Brands Outlet buat sale, aku silap ambik saiz, nak ambik saiz XL, terambik S. Last-last bagi mak aku yang comel tu jela. So aku rasa paling kena dengan taste kakak aku yang ni kot :

haa yang ni, warna hitam :)
#KitaOK tu je, yang belum join tu boleh la cepat-cepat join. Due date nye bila-bila je.. So jom la click banner atas tu dan join.

You Might Also Like

4 comments

Chit Chat

Subscribe