Hadiah 'Chocolate Fans Giveaway by Siinurul' Selamat Sampai.

13:09:00

Assalamualaikum,
Bismillah,

Minggu lepas (20 Ogos) , masa Chocolate Giveaway by Siinurul dah diumumkan pemenangnya, sebenarnya tak mengharapkan apa-apa (sebab sebelum ni, bila mengharap selalu tak menang hahaha).

Tiba-tiba ada pulak nama, excited lak hahaha

Aku lak memang suka makan chocolate (lagi-lagi kalau free.. moga dimurahkan rezeki si pemberi hihi). Harini dah sampai chocolate box tu :) Ingatkan sikit ja , rupanya sekotak. Nah lanja sikit gambar chocolate box ni :)









Actually banyak ja lagi, tapi ni antaranya ja lah (hihi..) ada choki choki, cadbury kecik2 tu, ferrero roche dan macam-macam lagi.

siap ada nota lagiii :)
Hihi thanks Sii Nurul untuk hadiah ni.  Alhamdulillah lepas bukak tadi, terus boleh makan. Tak cair pun. Tapi kena makan sikit-sikit, nak jimat hahaha :) 


You Might Also Like

3 comments

  1. congrats..dapat banyak coklat tue

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..
    Sy lupa nak update no tracking huhu T-T
    Syukur juga tak cair haha~ Tahniah & terima kasih sbb join

    ReplyDelete

Chit Chat

Subscribe