HOME DASHBOARD ABOUT ME CONTEST TIPS/PENGALAMAN TUTORIAL

Tuesday, 9 May 2017

Comeback Aku Ke Blog Membuahkan Hasil 😍


Alhamdulillah , since done my foundation haritu smpai skrg, aku masih kat rumah dan tak start kerja lagi *dlm minggu ni start lah kot Insyaallah* . sebabtu setiap hari dok menghadap blog ni. join GA segmen is quite interesting haha .

And luckily, setakat lpas habis asasi ni, Contest yg aku join yang dah tamat, aku menang (baru dua) . Alhamdulillah.




1) #1 Giveaway by THEAAISY  

Hadiah utama kot. Buku pon dh dapat, serius teruja nak baca. Nnti aku buat review (kalau rajin hehe) :)



2)  ADIDAS UEFA CHAMPIONS LEAGUE ARENA EDITION GIVEAWAY  by luqmanzakaria



Nama atas skali ni Alhamdulillah. Yang ni dah e-mail kan mklumat cuma tak reply lagi
Alhamdulillah :) Nasib aku baik sejak dua menjak ni ! :D

10 comments:

  1. Haaaaaa boleh la review buku momen2 tuh nanti hahahaha.. tahniah

    ReplyDelete
  2. Tahniahhh. Saya selalu takdak rezeki bab bab ni hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ! Insyaallah nanti ada la tuu

      Delete
  3. congrats! pasni review buku plak..

    Salam kenal. dari segmen http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/segmen-mencari-bloglist-by-kinah.html

    done follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyouu ! Insyaallah kalau sempat :D haha

      Delete
  4. Jemput join giveaway RM200 shopping credit dari SGshop :)
    http://www.ayueidris.com/2017/05/14-fesyen-baru-raya-2017-di-taobao.html

    ReplyDelete
  5. Yay, tahniah dik. Rezqi habis foundation lah tu. Hope you will get more.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete